Grupa modlitewna - Żywy Różaniec Katolika
Autor |
Wiadomość |
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
wyznanie: katolik
|
Re: Grupa modlitewna - Żywy Różaniec Katolika
Papieska intencja modlitewna na czerwiec2024: Módlmy się, aby migranci, uciekający przed wojnami lub głodem, zmuszeni do podróży pełnych niebezpieczeństw i przemocy, znajdowali w krajach, które ich przyjmują, gościnę i nowe możliwości życia.
Ostatnio edytowano Wt cze 18, 2024 3:21 pm przez PeterW, łącznie edytowano 1 raz
usunięto niepotrzebny znacznik
|
Pn cze 17, 2024 11:30 pm |
|
|
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
|
Papieska intencja modlitewna na sierpień 2024:
Módlmy się, aby przywódcy polityczni służyli swojemu narodowi, pracując na rzecz integralnego rozwoju człowieka i dobra wspólnego, troszcząc się o tych, którzy stracili pracę, i dając pierwszeństwo najuboższym.
|
Cz sie 01, 2024 5:41 am |
|
|
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
|
Sierpień dobiega końca, zatem przypominam o meldunku na wrzesień 2024 r. Czekamy na: tomasz-tomaszi każdą osobę, która chciałby dołączyć do grupy różańcowej. Meldunki na: http://rozaniec.meteorapp.com/
|
Wt sie 27, 2024 1:41 pm |
|
|
Małgosia
Niesamowity Gaduła
|
Kochani. @agrafon nie może dodać swojego posta na forum, bo wyrzuca mu błąd. Robię to w o imieniu (wklejam treść):, Cytuj: Kochani, zdiagnozowano u mnie guza na nerce . Prawdopodobnie w przyszłym miesiącu będę miał go usuwanego. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Mój ojciec miał to samo ale umarł, bo za późno zaczął się leczyć. Mój brat niestety ma to samo, i gdyby nie on, to bym pewnie nie zrobił badania i nie wykrył tego dziada. U niego był większy guz, niż ja mam obecnie, został już wycięty, ale ma nawrót i będzie miał usuwaną nerkę. Mam nadzieje, ze będzie nam dane żyć jeszcze trochę...gdyby nie, będę odmawiał różaniec tam, na górze... Z Bogiem Proszę o modlitwę w intencji powodzenia opercji @agrafona.
_________________ "Tylko miłość jest twórcza. Nienawiść prowadzi donikąd". /Maksymilian Kolbe/
|
Cz sie 29, 2024 8:17 am |
|
|
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
|
agrafon, Dobrze, że podałeś informację przez Małgosię. Oczywiście, będziemy się modlić o Twoje zdrowie. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Matka Boża Różańcowa na pewno oręduje za naszymi prośbami u Boga. Trzymaj się i wracaj do zdrowia!
|
Cz sie 29, 2024 12:26 pm |
|
|
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
|
Papieska intencja modlitewna na wrzesień 2024:
Módlmy się, aby każdy z nas słuchał sercem wołania ziemi oraz ofiar katastrof ekologicznych i zmian klimatycznych i angażował się osobiście w ochronę świata, który zamieszkujemy.
|
Pn wrz 02, 2024 1:33 pm |
|
|
Brandeisbluesky
Niesamowity Gaduła
|
Papieska intencja na październik 2024:
Módlmy się, aby Kościół nadal wspierał na wszelkie sposoby synodalny styl życia, w znaku współodpowiedzialności, promując uczestnictwo, komunię i wspólną misję kapłanów, zakonników i świeckich.
|
Wt paź 01, 2024 5:18 pm |
|
|