|
|
Autor |
Wiadomość |
Robur
Niesamowity Gaduła
Dołączył(a): Pt mar 26, 2004 5:06 pm Posty: 4675 Lokalizacja: Poznań
|
 Re: Intencje
PeterW napisał(a): Piękna sprawa Roburze. To ja tak od razu od siebie: za bliskie mi osoby, pogrążone w żałobie i związanej z nią depresją. Żeby dobry Pan Bóg zesłał im światełko pocieszenia i dużo siły. Odnowione.
|
Cz maja 18, 2023 4:07 pm |
|
 |
PeterW
Czuwa nad wszystkim
wyznanie: katolik
|
Dziękuję
_________________ "Bo myśli moje nie są myślami waszymi, ani wasze drogi moimi drogami - wyrocznia Pana." Iz 55
|
Cz maja 18, 2023 11:13 pm |
|
 |
sahcim
Niesamowity Gaduła
|
Ja też mam do Was prośbę o modlitewne wstawiennictwo u Boga, aby w swoim miłosierdziu oczyścił ciało mojej żony z nowotworu...
_________________ Postaw, Panie, straż moim ustom i wartę przy bramie warg moich! Mojego serca nie skłaniaj do złego słowa...
|
Wt maja 23, 2023 3:50 pm |
|
 |
Gregor
Niesamowity Gaduła
wyznanie: chrześcijanin, inne (trynitarny i biblijny)
|
sahcim napisał(a): Ja też mam do Was prośbę o modlitewne wstawiennictwo u Boga, aby w swoim miłosierdziu oczyścił ciało mojej żony z nowotworu... Oczywiście sahcim. z chrześcijańskim pozdrowieniem
|
Śr maja 24, 2023 11:54 pm |
|
 |
bergamotka
Niesamowity Gaduła
|
No to i ja skorzystam z wielkoduszności Robura i polecę jego modlitwie moich rodziców i mnie samą. Pan Bóg wie czego potrzeba moim rodzicom. A co do mnie to bym połapała gdzie jest okno, które Pan Bóg mi otwiera gdy zamyka drzwi i potrafiła z niego skorzystać. Ja o tobie Robur też będę pamiętać w modlitwie. Z Bogiem.
|
Pt maja 26, 2023 4:34 pm |
|
 |
Robur
Niesamowity Gaduła
Dołączył(a): Pt mar 26, 2004 5:06 pm Posty: 4675 Lokalizacja: Poznań
|
Sachcim, bergamotka - odmówione i poniesione.
|
N maja 28, 2023 6:33 pm |
|
|