Ring "katolika"! Tu kłapiemy dziobem...i nie tylko
Autor |
Wiadomość |
Tribulation Force
|
Kaczyński i Giertych wreszcie zrobią porządek z tymi herezjami.
|
Wt sie 15, 2006 8:47 pm |
|
 |
Dreadnoth
Milczek
Dołączył(a): Pt cze 16, 2006 2:02 pm Posty: 30 Lokalizacja: Z nieskończoności
|
Od kiedy Kościół ma moralne prawo mieszać się do polityki? Wiem, że to fikcja, tak tylko pytam... o początek przyzwolenia na ten proceder. Jak to widzisz Ty Tribek?
_________________ Przesłanie Raela
www.rael.fora.pl
www.rael.org
|
Wt sie 15, 2006 8:49 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
Według tych objawień Polska ma być wyznaniowym państwem katolickim z królem Polski.
http://www.taw1.republika.pl/centuria1.html
http://www.taw1.republika.pl/centuria2.html
Tu pisze, że tak będzie. Niestety chwilowo konto jest zawieszone.
|
Wt sie 15, 2006 8:53 pm |
|
 |
Dreadnoth
Milczek
|
Po pierwsze nie działają, a po drugie, jeśli uważasz, że KAczyński, albo gorzej - Giertych ma zadatki na Króla... ja się stąd wynoszę, jadę do Genewy, tam mam więcej braci i sióstr... no sióstr jest zdecydowanie więcej niż tutaj.
www.rael.fora.pl
www.rael.org
|
Wt sie 15, 2006 8:56 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
Do tego czeka nas Intronizacja Jezusa Chrystusa na Króla Polski w Państwie i poddanie Polski pod Prawo Boże. Prace nad intronizacją są już dość zaawansowane - moja parafia już intronizowała Chrystusa.
|
Wt sie 15, 2006 8:59 pm |
|
 |
Dreadnoth
Milczek
|
"Moja Parafia" - brzmi jak mafia. Już wiem dlaczego to robisz, chcesz zostać słucusem Jezusa jak wróci iobejmie tron, ach ty wazeliniażu jeden. Liczysz na to, że Polska zostanie siedziba po powrocie mesjasza? To jednak masz smykałkę do dbania o własny tyłek. Nawet po trupach, bylem ja miał dobrze.
A tfu, tfu i tfu!!!
A teraz coś innego - jaka to jest pozycja misjonarska w seksie? Znam różne nazwy, ale tej użyła Kira, więc nie znam nomenklatury w Lublinie? Oświećcie mnie!! Jestem taki niedoświadczony 
www.rael.fora.pl
www.rael.org
|
Wt sie 15, 2006 9:04 pm |
|
 |
Kira
Gaduła
Dołączył(a): Śr kwi 12, 2006 6:26 pm Posty: 839 Lokalizacja: Lublin
|
TB jaja sobie robi, a wy bierzecie to na poważnie. 
|
Wt sie 15, 2006 9:05 pm |
|
 |
robaczek2
Niesamowity Gaduła
|
Pozwole sobie skopiowac niektore wypowiedzi, ktore wedlug mnie bardziej pasuja tutaj niz do watkow macierzystych.
Dla mnie oznaczaja one po prostu bezsilnosc i brak argumentow.
Dlatego autorzy uciekaja sie do krzyku.
"bo naprawde myslalem, ze to specyfika takich oszolomow jak wczesniej wymienieni, a tu widze, ze to naprawde szerszy problem." (Leoncoeur)
|
Wt sie 15, 2006 9:09 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
Cytuj: Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie: dalczego namawiasz do śmierci bliźnich, Ty nie jesteś mieczem bożym, Bóg sam sobie poradzi podczas sądu ostatecznego, po co to robisz, łamiesz przykazania itd.?
Co? SEXY-HEXY? Co? Wrogie pozycje genokradów? Ja ci dam bluźnić kacerzu! Na stos z nim! Gdzie jest Torquemada?
|
Wt sie 15, 2006 9:09 pm |
|
 |
Kira
Gaduła
|
robaczek2 napisał(a): Pozwole sobie skopiowac niektore wypowiedzi, ktore wedlug mnie bardziej pasuja tutaj niz do watkow macierzystych. Dla mnie oznaczaja one po prostu bezsilnosc i brak argumentow. Dlatego autorzy uciekaja sie do krzyku.
"bo naprawde myslalem, ze to specyfika takich oszolomow jak wczesniej wymienieni, a tu widze, ze to naprawde szerszy problem." (Leoncoeur)
Buahaha! Ty, Robaczku, chyba nigdy nie miałeś argumentów, co? Żałosne... 
|
Wt sie 15, 2006 9:13 pm |
|
 |
Dreadnoth
Milczek
|
Buahahaha...
Jakie sexy-hexy, rajcuje Cię to czy co? Napalony jesteś? A może wiem, lepiej, Ty swoje rządze przerzucasz na heretykówi podnieca Cię to jak ię nad nimi pastwisz!! A tfu, tfu, tfu!!!
Ale wybaaczam Ci, nie wiesz co czynisz, zrobiłeś sobie rowerek z mojego znaku, wybaczam, bluźniłeś przeciwko mnie i mojej relgii, wybaczam, popełniłeś z tysiac wykroczeń przeciwko prawom człowieka, wybaczam Ci... ale nigdy tego nie zapomnę, możesz być pewien.
www.rael.fora.pl
www.rael.org
|
Wt sie 15, 2006 9:15 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
Cytuj: A teraz coś innego - jaka to jest pozycja [francmasoniarska] - (ciach - poprawka bluźnierczego błędu) w seksie? Znam różne nazwy, ale tej użyła Kira, więc nie znam nomenklatury w Lublinie? Oświećcie mnie!! Jestem taki niedoświadczony
A to! Szlag mnie trafia na takie zuchwałe bluźnierstwa! Lepiej zbluźnij przeciw swoim kumplom genokradom z kosmosu.
|
Wt sie 15, 2006 9:16 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
|
Wt sie 15, 2006 9:21 pm |
|
 |
Kira
Gaduła
|
Tribulation Force napisał(a): Cytuj: A teraz coś innego - jaka to jest pozycja [francmasoniarska] - (ciach - poprawka bluźnierczego błędu) w seksie? Znam różne nazwy, ale tej użyła Kira, więc nie znam nomenklatury w Lublinie? Oświećcie mnie!! Jestem taki niedoświadczony
A to! Szlag mnie trafia na takie zuchwałe bluźnierstwa! Lepiej zbluźnij przeciw swoim kumplom genokradom z kosmosu.
Ja też myślę, że pozycja od tyłu jest lepsza. KK powinien ją zalecać! 
|
Wt sie 15, 2006 9:23 pm |
|
 |
Tribulation Force
|
Dreadnoth, widzę, że ci się jara pokładełko genokradzkie (taki czerwony ozorek dźdźownica). Dlatego gadasz o podniecaniu, genokradzie jeden! Nawet imię masz genokradzkie.
|
Wt sie 15, 2006 9:26 pm |
|
|